Lauri, ma ju harjungi - ega see virisemist ei sega :)
Lihtsalt see keelendus ei ole genis võib-olla kõige põhjalikumalt läbi mõeldud. Ja ega need 'meeriklased ja paljud eestlasedki ei kujuta ette, et inimeste kodukeel ja arvutikeel ei ole alati üks ja seesama.
Ehk mina kui eluaeg arvutis inglise keelega kokku puutunud inime ei võta kuidagi omaks ühegi programmi eestindust - ma ei saa sellest lihtsalt aru, see on nii kunstlik ja lihtsalt "öudne". Seda sa ju genilt paluda ei taha, et saaks eraldi määrata kasutajaliidese keele ja sisestatavate andmete vaikimisi keele, mõnekümne minusuguse huvides?
See keele määramine muutub aga aktuaasemaks vene keele puhul Mul on liin sugulasi, kes hajusid venemaale ja nende järeltulijad ei tea eesti keelest suurt midagi (ehkki ühe tüübi alias vene foorumites on Tere:)). Loogiline oleks nad siis siis sisestada kahes keeles - eesti/inglise ja vene (otsitakse neid vast ikka mõlema keele järgi). Nüüd, kui ma tahaksin puud vm andmeid näha nii, et asi on üldiselt eesti/inglise keeles, aga osad inimesed (kes rahvuselt venelased) vaikimisi venekeelsed, siis kuda ma seda teen?
Ma ei hakka jah midagi kopeerima, aga kui saaks lihtsalt ühe valikuga öelda, et selle profiili English peab tegelikult olema Eesti või Russian, siis sellga ma isegi tegeleksin.
A aitab nüüd mulle sellest teemast küll.