Tehnilised nõuanded

Started by Henn Sarv on Wednesday, December 16, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 2251-2280 of 2995 posts

Nüüd ka need teed värskendatud

Lauri, tänan!

Tere! Olen minagi selliseid "võõraid" esivanemaid oma puus kohanud :) Küsimus aga sünninimede kohta. Seoses selle keeleuuendusega on sünninimedel ära kadunud varem automaatselt tulnud sulud. Mõtlesin, et mis siis ikka, panen nime ise sulgudesse. Nüüd aga avastasin, et kõik varem pandud nimed on ka ilma sulgudeta. Seega on mul kogu puu kummaliste pikkade jorunimedega inimesi täis. Kas see on ajutine nähtus või tuleb hakata tervet puud korrigeerima? Ehk saab neile Ameerika-onudele kuidagi teada anda, et selline muutus Genis on toimunud, ehk see ei pea nii olema ja on miski näpukas sisse tulnud.

GENI peakorter on Iisraelis.

Lisateabe keel on nüüd GENIs kõikjal vaikimisi inglis keel?
Saan muuta seda eesti keeleks ühe profiili kaupa.
Kas on mingi viis terve rühma (veresuguaste, hallatavate)
lisateabe keele muutmiseks?

Maili Jõesalu See muutus küll minul ja teistel sünninime/neiupõlvenime ümbert sulgi (klambreid) ära ei võtnud.
Võib-olla muutsite siin kogemata seadeid:
http://www.geni.com/account_settings/name_preferences
Mina soovitan siin alati/kõigil valida:
A) Näita sünninime sulgudes, teiste järel
B) Näita järelliiteid
C) Näita lisanime
ja mitte mingil juhul ärge valige: Ära näita kuvanime või:
Ära näita sünninimesid
sest sellegapõhjustate endale ja teistele (suhtluses) ainult segadust.

Jaksu

Lauri

Private see asi on Genil veel toores ja toimib hästi ning automaatselt vaid mitte-ladina tähestiku korral (slaavi, araabia, kreeka, heebrea jne)
Mina soovitaksin esialgu seda hoopis (nii nimede ja lisateabe juures) ignoreerida - las arvatakse et eestikeelne tekst on English.

Muutke keelt / lisage keeli vaid siis, kui sinna tõesti erinevates keeltes asjad lisate - ka nimed (venepäraseid nimed ju eesti keeles ja inglise keeles tihti erinevalt kirjutatud).

On täitsa võimalik, et neile kes Genit eesti keeles pruugivad näidatakse varsti nii uute lisamisel kui ka vanade muutmisel vaikimisi keeleks eesti.

Lauri

Lauri Kreen
Kui sisestada uus isik ja sisestada ainult sünninimi, siis automaatselt nüüd enam klambreid ei pane

Arne Pajula - jah see on taotluslik. Kui pole antud abielu perenime (pole teada) siis ongi ju sünninimi perenimi.
Probleem tekib kui sulge pole ka siin:
eesnimi perenimi sünninimi

Miks ma olen isegi enda jaoks üleöö muutunud nimetuks. Kõik mu lähisugulased - ema-isa, laps ja üldse kõik on järsku nimetud? Mis uuendus see nüüd siis jälle on ?

Nimetu probleem on ilmslet tingitud segadusest mitmekeelsete nimedega
nimed on alles, aga kuvas näidatakse Eestikeelset varianti, mis on enamikul profiilidel puudu

Loodan, et lahendatakse kiirelt

Henn

Kes ei kannata oodata, muutke oma keel ajutiselt EESTI ja nimed on tagasi

Ütlen üheselt. Need ei ole programmeerijad, kes sellist jama turule paiskavad.
Endine programmeerija Olev Ait

See ei puuduta vaid eesti keelt, Genis juba tegutsetakse.

Olev Ait - mina ei usu, et te programmeerijana ühtegi viga või prohmakat ei teinud. Mida keerulisem süsteem seda kergemini nad tulevad ja seda rohkem läheb aega et neist jagu saada.
Süsteemiinsener Lauri Kreen

Arne Pajula See on lihtsalt üks Mike Stangel & Co meeskonna tahtmatu näpukas mis tegelikult kandis üllast eesmärki - näidata igaühele isikukirjete kuvanimesid valitud keelest lähtuvalt. Ehk venelased oleks näinud vaikimisi Jaak Joala jt nimesid slaavi tähtedega jne. Küllap asi päeva jooksul korda tehakse. Katki on ju vaid nn kuvamisviited.

Lauri Kreenile. Ma ei ole KUNAGI sellist toodet turule saatnud. Vigu teen ma proovieksemplari peal. Nii et MUL on ÕIGUS. Sellise toorikuga ei tulda turule. Praegu on minu pildil POOLED nimed jätkuvalt nimetud, kuigi ma olen osa oma seltskonnast siiski paika pannun. Kui mingeid nurgataguseid muudatusi tehakse, siis peab meeskond valmis olema TULEKAHJU kustutama Täielik jama. Ma ei kummarda neid sellepärast, et nad ei ole eestlased ja oskavad VÕIB-olla inglise keelt minust rohkem. Millegipärast loodan, et mingu vana versiooni peale tagasi ja kui toorikust on saanud toode, siis tulgu turule. Uuele, õnnestunumale katsele.

Kas SEE programmeerijate seltskond arvas, et nüüd tuleb nimetuks tunnistada ka need, kes peaksid olema nähtavad. Milleks selline etendus! kas keegi saab aru selle mõttest? Mina ei saa. Mingu tagasi vanale versioonile ja turule tagasi, kui toorikust on saanud toode. Ise kehtestavad reeglid ja ei täida neid.

Olev Ait

Ma sain ennast endale nähtavaks sellega, et lisasin EESTI KEELE ja kirjutasin usinalt oma nimed sinna, selle keele lahtritesse, kuigi süsteem pakub välja ÕIGE kuvatava nime ka EESTI keele korral. Nii et lisage EESTI keel ja tampige oma nimi veelkord sisse. Lisaks tehke kõigi nende korral, kelle korral teil on võimu ja õigust seda teha.

GENI imbidele - loodame, et nad taipavad võtta see inglise keelne või muu keelne nimi ja paigutada see ka EESTI keele lahtritesse. Õigemini, selle keele lahtritesse, mis on kasutusel. Mis on eriti põnev, ei mingit hoiatamist, et ... me tuleme ja näitame või vastupidi ei näita teile teie enda nime, vendade nimedest rääkimata.
Mõnitamist on see lugu TÄIEGA väärt.

no kellel see aeg on tervet suguvõsa uuesti sisse lüüa,7 aasta töö minul näiteks seal,eks ootame paar päeva,mis õudus järgmiseks

Natukese aja eest kadusid inimestel eesnimed, siis kadusid fotod ja ilmusid neegripoisi pead asemele, nüüd on kõik nimetud, tõesti mis järgmiseks? Läheks parem kohe kõik hiina keele peale?

Siin pole koht oma kibestumist teistele kaela valada...
Kõike tehakse nii ruttu kui võimalik. Meie Eestis oleme Californiast lihtsalt 10 tundi ees....

Palun abi - toimub midagi arusaamatut. Puus, kus inimestel veel eile olid nimed olemas, näitab äkki, et osa isikuid on "nimetu"-d.
Näiteks Sandra Hans: Sandra Hans

Mulle näitab, et tema vanemad on nimetud, üks laps ja 2 poolvenda samuti.
Samas, kui profiilile vajutada, siis näitab nimesid. Ja ei saa samuti aru, et keegi samal ajal profiilidega toimetaks.

Äkki keegi oskab seletada või abistada?

Vabandust - enne ikka loe ja siis kirjuta...
Samast murest pajatavad rida eelnevaid postitusi. Loen neid.

http://www.geni.com/home - kirjutasin siia "Tervituse" - kui hästi läheb on homme hommikuks korras...

Aga huvitav, mis loogika järgi on osad nimetud, aga osad nimedega? Minul tundub, et on alles, aga isegi mõnel kuraatoril on nimi puudu ;)
Täpitähtedega see praegu seotud ei ole.
Kuskil oma keelt ma muutnud ka ei ole.
Ikka on nii, et osad on võrdsed, teised aga veel võrdsemad :)

On seotud sellega mis väljad on nimedest täidetud ja mis keeles + Basic / Pro / C ja pererühm / koostööpartner ka varieerub see.
Kindlat reeglit polegi...
Lingi sees on õige nimi alati näha.

Minu arvates on meie murekoht ainult see, et programmeerijad mõtleksid kõik sammud läbi. Praegu ei ole seda tehtud ja segadust on palju. Arvata võib, et seal ei ole meest, kes haldaks teemat läbivalt. Miks ei ole nad oma prooviandmetega seda läbi mänginud, selles on küsimus. Selliste asjadega peab leppima nagu loodusõnnetusega, eriti GENI seltskonna korral. Lastakse ülejala. Jõudu meile nende veidruste välja kannatamisel, nagu me peame juba leppima eesnime puudumisega, mis samal ajal on ju programmeerijatel aga peo peal, vähemalt osal neist, noh rääkimata NSAst. Vaata lisamaterjale ka Snowden.

Inimesed, minge kõik inglise keele peale, tundub, et see on genis ainus lubatud keel. Näete nimesid ja kõik on võrdsed. Milleks üldse midagi küsida, võib veel juhtuda, et küsime midagi, millele ei osata vastata ja oh siis seda ebamugavust.

Showing 2251-2280 of 2995 posts

Create a free account or login to participate in this discussion