Tehnilised nõuanded

Started by Henn Sarv on Wednesday, December 16, 2009
Problem with this page?

Participants:

Profiles Mentioned:

Related Projects:

Showing 2311-2340 of 2995 posts

Private User siis on ju Geni üldviga.
Yesterday tõlge on Eile ja yesterday korral eile.
Miks segi paiskab ma ei tea...

Erika Lohk
mul teeb sama, et ainult kerib. Ei oska nõu anda ;)

Erika Lohk
ilmselt aitaks see, kui kuvatava puu sügavus keerata minimaalseks. Selleks peaks isiklikus puuvaates klõpsama alaservas "Eelistused" sakki ja sealt esivanemate ja järeltulijate põlvede arvu minimeerima. Seejärel võiks katsetada uuesti vastuoludega puud vaadata. Hiljem tuleks kuvatav puu jälle harjumuspäraseks muuta.

Tänan Arne,aga see ei aidanud.Ta on oma puus üksi ja kollase hüüumärgiga!Ema puuvaates on ta koos teistega,

http://www.geni.com/family-tree/index/6000000001791467310#600000000...

Erika

Mind ajas see nii naerma :) Sellist asja näen 1x. Avan lehe ja ei midagi. Isegi !!! seal pole.

Erika Lohk, Johannes Toom, Agnes Valgiste, Arne Pajula, Private User - tundub, et asi on ise korda saanud. Mul näitab mõlemat puud kohe ja ühtemoodi on nad ka.

Jah,Lauri,midagi on toimunud! Korras!

Erika

Geni kuraatorid .
Kas kuidagi saaks muuta sellist probleemi : kui mestides leiame vanemad jääb endine "puuduvad" ikka alles
nt : Peeter Heinrich Maldar
ja sellest jääb alles ka kollane kolmnurk
Soovin mõnusat ning teguderohket aastat uut
Eha Espoost

no see on kergelt lahendatav. Lihtsalt kasuta kolmnurka ja lase n.ö. vanemate valimine läbi käia, siis kaovad tundmatud ära. Tihtipeale on probleem ka vastuoluliste andmete olemasolus

selline küsimus või tähelepanek. nimelt mõned head aastad tagasi, kui soovisin teada seost mõne väljamaa kuulsusega näitas seda ilusti aga nüüd ei suuda seost leida, milles viga, kas selles et minu enda puu nii suur et Geni jõud ei käi üle? =D Näide lähisugulane vaatas seost Leeniniga ma kah proovisin ei näita siis vaatasin mitmeid teisi ... mitte kellegiga ei suutnud enam leida ka seegi veel ei saa?

Kui on teada kust kaudu side jooksis siis võib Geni õpetada seda taas näitama.

Ma VÄGA vabandan....
AGA kes KURAT ilma minu NÕUOLEDKUTA mestis Valed harud kokku... Lugege hoolikalt mida te mestide .. nüüd on minu vanaemal võõrad vanemad ja neid eemaltada VÕIMATU......
kas või üks rida vale .. Palun jätke tegenata... kui neiupõlve nimi on näiteks KASK siis kuidas on võimalik et isa ja ema nimeks on TOHVER (suvaline näide) Ärge otsige )

Raivo Karpin
seal mestimist pole toimunud ja segadus on tekkinud lisamise käigus sinu enda lähedase pereliikme poolt, ta on alles eelmisel aastal liitunud ja tal on vähe kogemusi. Anna vihjeid, võin aidata õigete sidemete loomisel ja valede hävitamisel.

Kui minu mestimises keskuses ootab mestimisluba mingi isikukirje ja nüüd ma seda ei leia ...... siis on keegi kergekäeliselt otsustanud seda minu eest....

Kui mestimiskeskuses pakub vale mestimist, siis peaks vajutama "ei need on erinevad isikud" oli vist selline sõnastus.
Siis peaks mingiks ajaks see mestimine ära kaduma ja saab tegeleda asjaga, et ta uuesti tagasi ei tuleks. Kui ei tegele siis tuleb ta uuesti tagasi ja keegi võibki vale mestimise teha enne seda, kui märkad taaskord mestimine tagasi lükata.

Võibolla keegi lükkas tagasi kui näha ei ole enam?

näha ei ole ja puu on vales kooseisus.... midagi on ikka kellegi poolt mööda

TULE taevas Avitama "vastuolud puus" Hr Lõõbas märkis ära 2 persooni ja ... kas peab jälle nullist alustama...???

Mul ei õnnestu enam valesid profiile puust kustutada. Aitab ainult see, kui lahutan profiili puust täiesti lahti ning siis saan üksiku profiili kustutada. Lahutada ja kustutada aga saan profiili ainult siis kui olen ise haldaja. Ka on olemas mõni lihtsam võimalus?

Private User - tänud - siin on mingi probleem, et ei leita sugulsseost sinu ja Lenini vahel...

Private User Privaatsed või avalikud? Oma lähisugulsed või üle 5 astme kaugusel?
Too mõni näide kus pole kustamisvõimalust mis muidu peaks olema...

Kuidas saaks oma jälgitavate isikukirjete hulgast kergesti üles leida need minu jaoks poolikult nähtavad <privaatsed> isikukirjed, mida kunagi varem on saanud näha aga enam mitte? Sooviks neilt jälgimise märke maha võtta et mestimiskeskuses ei näitaks neid, mida nagunii käsitleda ei saa.

Jälgitavate nimekirjast ei saa otsida <privaatne> märksõnaga ja ainult perenimega otsides ei suuda geni üles leida (enne lõppeb ära :) ).

Private User - saatsin Genile nn BUG-Report-i. Tundub, et olid esimene kes selle probleemi leidis.

Private User Üks lahendus leitud - seda rida:
http://www.geni.com/list/following/
saab nimede järgi sorteerida. Nn kasvavas järjestuses peaksid kõik nimetud ja sulgudega ühte otsa kogunema.

Mul ei tule välja.
Reastan nime järgi ja kui lähen järgmisele lehele, on kõik profiilid reastatud jälgimis aja järgi.

<private> ei näita isegi kuupäeva, kunasest ma uudisvoogu jälgin.

Tänan Lauri. Privaatseteni ikka ei jõua välja selles nimekirjas, sest need reastatakse vastavalt nende perenimele ja eesnimele, mitte < märgile valiku lõppu.

Peaks kõik selle nimekirja leheküljed läbi lappama, et nendeni jõuda ja jälgimist lõpetada.

Lauri Kreen

Geni siiski teab <private> nime ja reastab selle järgi, kuigi mulle ei näita.

Mul pole see loetelu mitte ühegi sortimise järel korrektne. Osa isikuid kordub paari lehekülje järel.

ma selles suhtes võhik. kas see on normaalne, et geni laseb mehele, mees abikaasa panna ja neile lisada, lisaks lapsi :)

Showing 2311-2340 of 2995 posts

Create a free account or login to participate in this discussion